Meteen naar de inhoud

over kim

Wie ben ik

Vanaf mijn veertiende jaar heb ik in de delicatessenwinkel van mijn ouders gewerkt. Ik heb het altijd erg leuk werk gevonden maar voelde dat er toch iets anders voor mij moest zijn.

Na een aantal pogingen met studies die een hele andere kant op gingen dan de winkel en zelfs het bedenken of ik de winkel in de toekomst over zou nemen, kwam ik erachter dat mijn passie hier gewoon niet lag.

Ik heb altijd een liefde gehad voor mooie lange nagels. Van kind af aan zag ik de mooie roodgelakte nagels van mijn juffrouw op de kleuterschool. En als ik zelf mijn nagels liet doen in de nagelsalon waar ik altijd kwam, keek ik vol bewondering hoe alles gedaan werd.
Toen een vriendin haar nagels in onze woonplaats liet doen en zij mij haar nagels iedere keer liet zien, zag ik zoveel dingen die er niet goed uit zagen. En ineens ging er een lampje branden. Ik kon dit vast beter doen. Daar was ik van overtuigd.

Ik bestelde alles wat ik nodig had om te beginnen met nagels maken en begon te oefenen op mijn eigen nagels. Dat ging helemaal zo slecht nog niet.

nagel opleiding cursus nagelstyliste Rotterdam rozenburg Zuid-Holland nagel groothandel
nagel opleiding cursus nagelstyliste Rotterdam rozenburg Zuid-Holland nagel groothandel


Door het kijken van tutorials op YouTube kwam ik video’s tegen van iemand die werkte met het Amerikaanse bedrijf Light Elegance. Wauw wat een prachtige producten hadden zij! Ik was op slag fan en bestelde bij hen mijn eerste producten.
Toen ik merkte dat er veel meer bij kwam kijken dan alleen het maken van mooie nagels, ben ik een opleiding gaan doen. Ik wilde weten wat ik moest doen als iemand een probleem had met haar nagels en hoe ik mijn prijzen moest bepalen.
Er ging een wereld voor mij open.
Maar toch bleef er iets kriebelen. Ik wilde nog meer dan dit.
Tijdens 1 van de lockdowns was ik bezig met zelfontwikkelingscursussen en kwam ik er daardoor achter dat ik les wilde gaan geven en Light Elegance in Nederland beschikbaar wilde maken omdat dit eerst alleen vanuit België in te kopen was voor Nederlanders.
Van het een kwam het ander en heb ik mijn droom uit kunnen laten komen.
Andere ambitieuze mensen helpen hun dromen uit te laten komen.

Schrijf je in voor de opleiding en ik help jou jouw droom salon op te bouwen.

Ik spreek je snel!

Meld je nu aan:
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen?

Waar werk ik mee?

Groothandel Light Elegance producten

De eerste Nederlandse groothandel waar Light Elegance producten in te kopen zijn.
Ik kwam op het idee om Light Elegance te gaan verkopen in Nederland omdat ik zelf altijd via België in moest kopen.
Ik heb contact opgenomen met Light Elegance en toen is het balletje gaan rollen.

In tegenstelling tot de meeste merken, maakt Light Elegance zijn eigen producten van begin tot eind.

Light Elegance kan hierdoor zorgen voor de best samengestelde producten, die zorgen voor de beste hechting, de sterkste nagels en zonder allergische reacties. 

De meeste andere merken produceren niet hun eigen producten, maar kopen dit in bij een externe fabriek.
Light Elegance produceert alles zelf van A tot Z.

"Where the story begins"

LIGHT ELEGANCE

We’ve got great chemistry!

Light Elegance vindt haar ‘roots’ in Eugene, Oregon, USA in 1999. Lezlie McConnell baat op dat ogenblik al meer dan 15 jaar haar eigen nagelstudio uit wanneer ze besluit om met haar echtgenoot Jim McConnell, een polymeer chemist, een nieuw avontuur aan te gaan.

Zowel op huwelijksvlak als professioneel worden zij een magisch duo!

Wie beter dan Lezlie McConnell, een nagelstyliste met jarenlange ervaring, begrijpt de wensen van elke professionele nagelstyliste als het op producten en service aankomt. Zij voelt onze noden aan en biedt een luisterend oor voor al onze vragen.

En wie beter dan haar echtgenoot, Jim McConnell, om, met zijn chemische achtergrond en ervaring, deze fantastische producten te maken.

Ze namen een risico, maakten een plan op en begonnen met de fabricatie van hun eigen lijn….LIGHT ELEGANCE!

De producten die zij beiden creëren, in samenspraak met een heel team van educators en technicians, worden getest…en getest….en getest alvorens ze gelanceerd worden. Want zowel Lezlie als Jim willen de absolute perfectie voor jou en mij.

Een warm bedrijf waar je je als klant nog echt gewaardeerd voelt. Een uniek product en niet het zoveelste ‘potje met eigen label’. Een veilig product conform alle Amerikaanse en Europese cosmetische wetgevingen.

Geurloos, gemakkelijk vijlen, sterk en flexibel, zonder verkleuringen, vergelingen….een TOP PRODUCT!

"We've got great chemistry"

Zowel de ‘chemie’ in het potje als de ‘chemie’ tussen jou en mij!